Homepod

Колко е дълъг захранващият кабел на HomePod Mini?

Колко е дълъг захранващият кабел на HomePod Mini?

AR HomePod mini изглежда използва същия кръгъл, патентован, несменяем захранващ кабел като оригиналния HomePod. Дължината на кабела е шест фута и се захранва от същия малък 20 W адаптер, с който се доставя iPad Pro.

  1. Можете ли да използвате HomePod mini без кабел?
  2. Можете ли да включите HomePod Mini към компютъра?
  3. Мога ли да използвам HomePod mini без iPhone?
  4. Заслужава ли си HomePod mini?
  5. Можете ли да използвате HomePod mini като Bluetooth високоговорител?
  6. Трябва ли да си купя HomePod mini?

Можете ли да използвате HomePod mini без кабел?

1 Отговор от Общността. Няма батерии. Ще трябва да използвате преобразувател за постоянен ток и да го държите включен в него, за да го използвате далеч от нормалното променливотоково захранване.

Можете ли да включите HomePod Mini към компютър?

За съжаление няма стандартна Bluetooth връзка за директно свързване на устройства с Android или Windows. Ако сте абонат на Apple Music, можете да го използвате директно на HomePod. ... Поддръжката на AirPlay означава, че можете да извеждате аудио от вашия Mac (но не и Windows) десктоп чрез Bluetooth.

Мога ли да използвам HomePod mini без iPhone?

Използвайте Siri на HomePod

И не е необходимо вашият iPhone, iPad или iPod touch да присъстват, за да използвате Siri за възпроизвеждане на музика, управление на дома ви или за задаване на въпроси.

Заслужава ли си HomePod mini?

HomePod mini прави основите много добре, изглежда страхотно и звучи достатъчно добре. Ако търсите ежедневен музикален плейър, синоптик, прост отговорник на въпроси и превключвател на светлината, той ще работи малко по-добре от една от алтернативите със супер ниски цени, особено ако вече сте инвестирали в Apple вселена.

Можете ли да използвате HomePod mini като Bluetooth високоговорител?

Не, не може да се използва като Bluetooth високоговорител. Трябва да му кажете да възпроизвежда аудио (напр. Apple Music) или да използвате устройство Apple, за да пуснете аудио към него.

Трябва ли да си купя HomePod mini?

Това по-малко, по-достъпно устройство беше по-конкурентно на другите интелигентни високоговорители на пазара и всъщност е висококачествено. Отзивите показаха, че HomePod mini има голям успех, с фантастично качество на звука и лекотата на използване, която познавате и обичате от продуктите на Apple.

MacBook Bluetooth няма да се включи
Защо Bluetooth не се включва на моя Mac? Как да нулирате Bluetooth на Mac? Как да включите Bluetooth на заключен Mac? Как да поправя Bluetooth, който ...
Има ли известен проблем с MacBooks и Bluetooth, които се рестартират от време на време?
Защо Bluetooth продължава да прекъсва връзката на Mac? Защо Bluetooth продължава да прекъсва връзката? Как да разберете кога вашият Macbook умира? Как...
Как да премахнете Bluetooth устройство, като щракнете върху „x“, когато няма „x“?
Как да принудя Bluetooth устройство да се изтрие? Как да принудя моя Mac да премахне Bluetooth устройство? Как да премахна устройство от моя Bluetooth...