Homepod

Как да изключите homepod mini

Как да изключите homepod mini

За да изключите функцията, първо стартирайте приложението Настройки и докоснете „Общи.”Превъртете надолу и изберете„ AirPlay & Предаване ”от списъка с налични опции. И накрая, деактивирайте опцията „Прехвърляне към HomePod“, за да изключите напълно функцията.

  1. Винаги ли е включен HomePod?
  2. Как да включа HomePod mini?
  3. Заслужава ли си HomePod през 2020 г?
  4. Прекратява ли Apple HomePod?
  5. Защо ми HomePod мини мига в оранжево?
  6. Защо моят HomePod mini не се свързва?
  7. Мога ли да използвам HomePod mini като Bluetooth високоговорител?
  8. По-добър ли е HomePod от Bose?
  9. Какво може да направи HomePod 2020?
  10. Колко HomePod Minis можете да сдвоите?

Винаги ли е включен HomePod?

Както всеки друг интелигентен високоговорител с вградена функция за гласов асистент, HomePod се предлага с "винаги включен" микрофон, който му позволява да слуша разговори. ... Въпреки че това може да звучи тревожно, има начини, по които можете да деактивирате Siri на вашия HomePod, за да предотвратите слушането му. Прочетете, за да научите повече!

Как да включа HomePod mini?

Настройте HomePod

  1. Включете HomePod към захранването. ...
  2. Отключете своя iPhone, iPad или iPod touch и го задръжте до HomePod. ...
  3. Следвайте инструкциите на екрана, за да изберете настройките на HomePod. ...
  4. Когато бъдете помолени, центрирайте HomePod във визьора на вашия iPhone, iPad или iPod touch, за да завършите сдвояването. ...
  5. Изчакайте HomePod да завърши настройката.

Заслужава ли си HomePod през 2020 г?

Ако искате отличен високоговорител AirPlay и от време на време използвате Siri за лесна задача, HomePod все още е отлична покупка, ако можете да го намерите в продажба за $ 200 или по-малко. Също така е много полезно за Homekit.

Прекратява ли Apple HomePod?

Прекратяваме оригиналния HomePod, той ще продължи да бъде достъпен до изчерпване на доставките чрез онлайн магазина на Apple, магазините за продажба на дребно на Apple и оторизираните търговци. Apple ще предоставя на клиентите софтуерни актуализации и услуги и поддръжка чрез Apple Care.

Защо мини мига HomePod мини в оранжево?

Оранжевата мигаща лампа за състоянието означава, че HomePod mini не получава достатъчно енергия.

Защо моят HomePod mini не се свързва?

Приложението Home също може да дава предупреждения за това защо мини не е свързан с Wi-Fi и какво може да е решението. Ако проблемът продължава да се случва, опитайте да възстановите вашия HomePod до фабричните настройки и да започнете отначало. Можете да рестартирате ръчно по този начин, като изключите мини, изчакате 10 секунди и го включите отново.

Мога ли да използвам HomePod mini като Bluetooth високоговорител?

Не, не може да се използва като Bluetooth високоговорител. Трябва да му кажете да възпроизвежда аудио (напр. Apple Music) или да използвате устройство Apple, за да пуснете аудио към него.

По-добър ли е HomePod от Bose?

Нашата присъда. В зависимост от вашите навици на слушане, може да предпочетете или Apple HomePod, или Bose SoundLink Revolve. Apple е по-подходящ за музика, видео и гласов асистент. ... Bose също е по-преносим, ​​по-добре изграден и е оценен за устойчивост на вода, прах и удар.

Какво може да направи HomePod 2020?

Още функции на HomePod ще пристигнат преди края на 2020 г. В допълнение към разширената функционалност на домофона, ще можете да поискате вашата лична актуализация, а Siri ще прегледа новините, времето, вашите срещи в календара и т.н.

Колко HomePod Minis можете да сдвоите?

Два мини HomePod могат да бъдат сдвоени, за да се създаде стерео двойка с ляв и десен канал за богат звук, а множество мини HomePod могат да работят заедно в целия дом за поточно предаване на музика в множество стаи. Два мини HomePod могат да се сдвояват, но HomePod mini не може да се сдвоява с HomePod.

Как да върнете устройството на MacBook Air с Bluetooth? [дубликат]
Как да отмените Bluetooth устройство на Mac? Как да върнете Bluetooth устройство, което сте премахнали? Как да свържа отново Bluetooth устройство в мо...
Защо Chrome се нуждае от достъп до Bluetooth?
Съвременните уеб API позволяват на уеб сайтовете да изпълняват код, който комуникира с вашите Bluetooth устройства, използвайки уеб Bluetooth API - сл...
Как да преинсталирам драйверите за Bluetooth на Bootcamp Windows
Как да нулирам Bluetooth на моя Mac? Как да рестартирам Bluetooth? Защо изчезнаха настройките ми за Bluetooth? Как да инсталирам ръчно драйвери за Blu...