Снимки

Изчерпват се идеи - как да изтрия всички снимки на моя iPhone, които изглеждат остатъци от миграцията на icloud в Photos?

Изчерпват се идеи - как да изтрия всички снимки на моя iPhone, които изглеждат остатъци от миграцията на icloud в Photos?
  1. Снимките остават ли в iCloud, ако бъдат изтрити от iPhone?
  2. Мога ли да изтрия снимки от iPhone, но не iCloud?
  3. Как да изключа снимки от архива на iPhone?
  4. Как да архивирам снимките си в iCloud?
  5. Изчезнаните завинаги снимки завинаги?
  6. Как да изтрия снимки от моя iPhone и iCloud едновременно?
  7. Как да изтрия за постоянно снимки от iPhone?
  8. Ще загубя ли снимките си, ако изключа iCloud?
  9. Как бързо изтривате снимки от iPhone?
  10. Как да спра да се архивират снимки?
  11. Какво се случва, ако не архивирам снимки в iCloud?
  12. Дали архивирането на iPhone запазва снимки?

Снимките остават ли в iCloud, ако бъдат изтрити от iPhone?

Обикновено вашият iPhone автоматично архивира вашия акаунт в iCloud и ако изтриете снимки от вашия iPhone, те също ще бъдат изтрити от вашия iCloud. За да заобиколите това, можете да изключите iCloud споделянето на снимки, да влезете в друг акаунт в iCloud или да използвате облачен сървър, различен от iCloud, за споделяне на снимки.

Мога ли да изтрия снимки от iPhone, но не iCloud?

Мога ли да изтрия снимки на моя iPhone, без да засягам iCloud? Ако използвате iCloud Photos, отговорът е отрицателен. ... Това е удобно за осигуряване на достъп до тях от вашия iPad или Mac, но също така означава, че всички изтривания се изпълняват и на сървърите iCloud и вашите устройства.

Как да изключа снимки от архива на iPhone?

Как да изключите вашата iCloud Photo Library от резервно копие на iTunes

  1. В Настройки > iCloud, докоснете Снимки.
  2. Докоснете превключвателя iCloud Photo Library, за да изключите.
  3. Когато бъдете подканени, можете да изберете да докоснете Изтегляне на снимки & Видеоклипове, за да се гарантира, че всички носители на iCloud Photo Library се съхраняват в iOS.
  4. Вече трябва да можете да настроите iTunes да синхронизира отделно всички снимки на вашите устройства с iPhoto или Photos.

Как да архивирам снимките си в iCloud?

В iOS отидете в Настройки > [твоето име] > iCloud и включете iCloud Drive на. Отидете в приложението Снимки, изберете снимка или видеоклип, докоснете иконата Изпращане и изберете Запазване във файлове > iCloud Drive > Save, което ще изпрати изображението към приложението Files, представено от Apple с iOS 11.

Изчезнаните завинаги снимки завинаги?

Ако сте включили архивиране & синхронизирането, снимки и видеоклипове, които изтривате, ще останат във вашия кош за 60 дни, преди да бъдат изтрити завинаги. Научете как да включите резервно копие & синхронизиране. Съвет: За да преместите всичките си снимки в друг акаунт, споделете вашата библиотека със снимки с този акаунт.

Как да изтрия снимки от моя iPhone и iCloud едновременно?

Ако искате да изтриете снимки от iCloud, но ги съхранявате на вашите iOS устройства, първо не забравяйте да деактивирате iCloud Photos. Отидете в Настройки -> Apple ID (вашето име в горната част) -> iCloud -> Снимки -> Изключете „iCloud Photos“. Сега, когато изтриете снимки от iCloud, те ще останат на вашия iPhone.

Как да изтрия за постоянно снимки от iPhone?

Ето как да изтриете снимки за постоянно:

  1. Отворете Снимки и докоснете раздела Албуми.
  2. Докоснете наскоро изтрития албум, след което докоснете Избор.
  3. Докоснете снимките или видеоклиповете, които искате да изтриете, или докоснете Delete All.
  4. Докоснете Изтриване отново, за да потвърдите.

Ще загубя ли снимките си, ако изключа iCloud?

Ако изключите iCloud Photo stream на устройството, Photo stream и изображенията в папката stream се премахват от устройството, НО НЕ ОТ iCloud. Ако имате други устройства, използващи iCloud фотопоток, те няма да бъдат засегнати. Можете също да изтриете от поток от снимки, точно както всяка папка.

Как бързо изтривате снимки от iPhone?

Най-бързият начин да изтриете снимки от ролката на камерата на вашия iPhone е да отидете в раздела „Моменти“ във вашето приложение „Снимки“ и да използвате бутона за избор, за да изтриете цели дни наведнъж. В приложението Снимки отидете на Години -> Колекции -> Моменти и докоснете бутона „Избор“ горе вдясно.

Как да спра да се архивират снимки?

6 - Докоснете зеления бутон вдясно от настройката на Photo Library, за да изключите Photo Library от процеса на архивиране. 7 - Докоснете Изключване & Изтрий. Това е всичко. Вашите резервни копия на iCloud вече няма да включват снимките, съхранени на вашия iPhone.

Какво се случва, ако не архивирам снимки в iCloud?

Ако свършите хранилището на iCloud, устройството ви няма да създаде резервно копие на iCloud, новите снимки и видеоклипове няма да се качат в iCloud Photos, а iCloud Drive, други приложения на iCloud и текстови съобщения няма да останат актуални във вашия устройства.

Дали архивирането на iPhone запазва снимки?

Резервното копие на iTunes ще запази почти всичко на iPhone, включително снимки на ролката на камерата, стига снимките да не са изтеглени от компютъра, а направо направени от камерата на iPhone. За повече информация относно архивирането вижте За архивиране за устройства с iOS.

Как да качите библиотека със снимки (на снимки, които не са направени с този iPad) от iPad в iCloud или Google Photos
Как да запазвам снимки на моя iPad, но не iCloud?Как да разсинхронизирам снимките си от iPad от iCloud?Как да спра споделянето на снимки между iPhone ...
Снимките се съхраняват, но не се показват в Camera Roll
Защо снимките ми не се показват в моята галерия iPhone?Защо снимките в моята камера са празни?Защо снимките ми не се показват на моя компютър от моя i...
Синхронизирайте изтриването на снимки от iCloud на iPhone [дубликат]
Отворете приложението и го оставете да сканира. Докоснете раздела Дубликати. Докоснете снимка и изберете коя (ите) искате да изтриете. Докоснете Изтри...