Гледам

Гледане под наем на iTunes филм на моя iPad mini

Гледане под наем на iTunes филм на моя iPad mini

На вашия iPhone, iPad или iPod touch

  1. Отворете приложението Apple TV и отидете в раздела Библиотека.
  2. Потърсете наеми. Ако не можете да видите Наеми, няма текущи наеми, свързани с Apple ID, с който сте влезли.
  3. За да предавате наем под наем, докоснете . Или докоснете, за да изтеглите наема си, за да можете да го гледате офлайн.

  1. Как да гледам филм, който съм наел в iTunes на моя iPad?
  2. Можете ли да гледате наети филми от iTunes на различни устройства?
  3. Защо не мога да гледам наетия си филм в iTunes?
  4. Можете ли да гледате закупени филми от iTunes офлайн на iPad?
  5. Колко пъти можете да гледате филм, нает в iTunes?
  6. Мога ли да наема филм в iTunes и да го гледам офлайн?
  7. Можете ли да гледате нает филм за Amazon на две устройства?
  8. Можете ли да гледате нает филм на Apple TV повече от веднъж?
  9. Колко пъти мога да гледам филм под наем в Amazon?
  10. Как да гледам филм, който купих в iTunes?

Как да гледам филм, който съм наел в iTunes на моя iPad?

Отворете приложението iTunes Store и потърсете филма, който сте наели. Можете също така да намерите наемите си в приложението за телевизия или видеоклипове. В телевизионното приложение докоснете Библиотека и потърсете раздела Наеми. В приложението Видео кликнете върху Наеми.

Можете ли да гледате наети филми от iTunes на различни устройства?

Гледайте под наем на всяко устройство

Можете да гледате филми, които сте наели, на всяко устройство, което има приложението Apple TV и е вписано с вашия Apple ID. Можете да изтеглите наема си от едно устройство наведнъж. Ако изтеглите наема си на едно устройство, можете да го предавате едновременно на друго устройство.

Защо не мога да гледам наетия си филм в iTunes?

Ако не можете да предавате поточно или да гледате видео съдържание от iTunes Store, опитайте да рестартирате устройството си. Ако наемът ви все още не се възпроизвежда, научете за проблеми с поточното предаване или докладвайте за проблем. Пази се. Потребителски профил за потребител: Joseph_S.

Можете ли да гледате закупени филми от iTunes офлайн на iPad?

Да, iTunes ви позволява да гледате закупени или наети iTunes филми офлайн, стига да сте изтеглили филмите на вашия компютър, iPad, iPhone, iPod или Apple TV.

Колко пъти можете да гледате филм, нает в iTunes?

Можете да гледате филм под наем колкото пъти искате по време на 24-часовия период на наемане и можете да го преместите от едно устройство на друго, ако е SD филм и сте го наели в iTunes, но може да бъде само на едно устройство на време. HD филми под наем могат да се гледат само на Mac, ATV или iPad.

Мога ли да наема филм в iTunes и да го гледам офлайн?

Когато плащате за наем на филм в iTunes, винаги има възможност да го изтеглите веднага. Ако сте избрали Не сега, можете да започнете изтеглянето, за да гледате офлайн по всяко време, когато имате връзка с интернет.

Можете ли да гледате нает филм за Amazon на две устройства?

Можете да предавате едно и също видео към не повече от едно устройство наведнъж. Въпреки че тези видеоклипове не са достъпни за изтегляне, същите видеоклипове могат да бъдат достъпни за закупуване или наемане чрез Amazon Prime Video или временно изтегляне.

Можете ли да гледате нает филм на Apple TV повече от веднъж?

Имате 30 дни, за да започнете да гледате нает филм. След като започнете да го гледате, можете да го пуснете колкото пъти искате в рамките на 48 часа. По време на периода на наема можете да изтеглите наетия филм на едно устройство по всяко време и да го предавате на друго.

Колко пъти мога да гледам филм под наем в Amazon?

След като закупите видеоклип в Prime Video, можете да го стриймирате колкото пъти искате и да го изтеглите на до четири съвместими устройства. При наемите остава ограничението за три видео потока, но Amazon не ви позволява да предавате един и същ наем на повече от едно устройство едновременно.

Как да гледам филм, който купих в iTunes?

В iTunes на вашия компютър

  1. Щракнете върху филм или телевизионно предаване.
  2. Щракнете върху Купете цена, за да закупите цял сезон. Или кликнете върху цената до епизод, за да закупите единичен епизод. ...
  3. За да пуснете видеоклипа си, щракнете върху . За да изтеглите видеоклипа на вашия компютър, щракнете върху .
  4. За да намерите вашите филми и телевизионни предавания, отидете на Филми > Библиотека или телевизионни предавания > Библиотека.

Как да премахна „Cycle Tracking“ от моя часовник на Apple?
Как да скриете приложението Cycle Tracking Натиснете Digital Crown, за да видите началния екран. Докоснете и задръжте приложението Cycle Tracking, док...
MacBook Pro 13 2020 Проблем с Bluetooth свързаност
Как да поправя Bluetooth, който не е наличен на Macbook Pro? Защо устройствата ми за намиране на Bluetooth не са? Защо Bluetooth продължава да прекъсв...
Bluetooth високоговорителите събуждат моя MacBook
Как да спра на Bluetooth високоговорителя да заспи? Как да спра Bluetooth клавиатурата ми да не заспива Mac? Как да накарам моя Mac да възпроизвежда з...