Apple

Защо лаптопът ми с Windows 10 не разпознава камерата iSight на моя Apple Cinema Display?

Защо лаптопът ми с Windows 10 не разпознава камерата iSight на моя Apple Cinema Display?
  1. Работи ли Apple Cinema Display с Windows 10?
  2. Може ли Apple Cinema Display да се използва с компютър?
  3. Мога ли да използвам монитор на Apple с лаптоп с Windows?
  4. Можете ли да свържете HDMI към Thunderbolt Display?
  5. Можете ли да свържете лаптопа Dell към монитора на Apple?
  6. Как да свържа монитора на Apple към лаптопа си?
  7. Има ли Apple Cinema Display високоговорители?
  8. Thunderbolt е същото като USB C?

Работи ли Apple Cinema Display с Windows 10?

Той работи перфектно в OS X, но в Windows 10 след включване на usb кабела аудиото ще работи, но само за около минута, след това ще спре да работи. Windows все още вижда „ябълково USB аудио устройство“, но няма да излезе звук.

Може ли Apple Cinema Display да се използва с компютър?

Да, по това време се оплакахме, че DisplayPort на Cinema Display също не поддържа по-стари Mac и MacBooks, но поне работеше - и все още работи - с компютри с Windows.

Мога ли да използвам монитор на Apple с лаптоп с Windows?

Мониторите на Apple, които използват стандарта за свързване DisplayPort, са напълно съвместими с компютри. ... Ако обаче имате компютър, оборудван с VGA, DVI или HDMI, можете да използвате адаптери за свързване на вашия компютър с монитори Mac DisplayPort. Стандартът VGA изисква цифрово-аналогово преобразуване и следователно разполага с по-голям адаптер.

Можете ли да свържете HDMI към Thunderbolt Display?

Дисплеят на Thunderbolt трябва да се включи в порт на Thunderbolt. Няма адаптери, които да го накарат да работи с HDMI видео.

Можете ли да свържете лаптопа Dell към монитора на Apple?

Можете да свържете лаптопа на Dell директно към монитора на Dell, но iMac не може да се използва директно като монитор за компютър. Целевият режим на показване, което е това, което нека iMac бъде монитор за друг компютър, работи само с други Mac.

Как да свържа монитора на Apple към лаптопа си?

Ако имате Mac, издаден през 2019 г. или по-късно, той ще има Thunderbolt 3 портове, което означава, че можете да включите USB-C кабел в един от тези портове и да свържете компютъра към монитора си с кабел, който има USB -C или HDMI конектор на другия край.

Има ли Apple Cinema Display високоговорители?

съжалявам, кино дисплеите нямат вградени високоговорители.

Thunderbolt е същото като USB C?

Портовете Thunderbolt 3 изглеждат по същия начин като USB-C портовете и наистина, конекторът е физически същият от гледна точка на приставката. ... Всъщност Thunderbolt 3 е супер набор от USB-C; можете да включите USB-C само устройство в Thunderbolt 3 порт на компютър и то ще работи добре.

Как да върнете устройството на MacBook Air с Bluetooth? [дубликат]
Как да отмените Bluetooth устройство на Mac? Как да върнете Bluetooth устройство, което сте премахнали? Как да свържа отново Bluetooth устройство в мо...
Външен bluetooth ключ не работи с macbook pro 13 инча в началото на 2015 г
Как да свържа стария си Mac с Bluetooth? Какво представлява Bluetooth dongle? Можете ли да добавите Bluetooth към Mac? Как да използвам своя Mac като ...
Можете ли да накарате хардуера на Bluetooth да работи нестандартно в Boot Camp?
Не, това не е възможно. Разглеждайки това от гледна точка на вашата клавиатура, тя вярва, че се свързва с две различни машини. Когато се направи заявк...