Apple

Има ли приложения за iOS за водене на бележки с Apple Pencil в цвят, решетка и със страници за печат?

Има ли приложения за iOS за водене на бележки с Apple Pencil в цвят, решетка и със страници за печат?
  1. Работи ли моливът Apple със страници?
  2. Как правите бележки с молив на Apple на страници?
  3. Как да използвам драсканици със страници?
  4. Можете ли да рисувате на страници?
  5. Мога ли да маркирам PDF с молив на Apple?
  6. Защо не мога да използвам молива на Apple в бележки?
  7. Можете ли да преобразувате почерка на Apple с молив в текст?
  8. Имате ли нужда от молив на Apple за забележителност?
  9. Мога ли да използвам драсканица без молив на Apple?
  10. Работи ли драскане с който и да е стилус?

Работи ли моливът Apple със страници?

Можете да използвате вашия молив Apple в Pages на iPad, за да пишете, създавате рисунки, анотирате документи и избирате и превъртате, както бихте направили с пръст. По подразбиране, когато използвате Apple Pencil в Pages, въвеждате изглед за писане, рисуване или анотиране.

Как правите бележки с молив на Apple на страници?

За да добавите пояснение с Apple Pencil, докоснете където и да е на страницата, след което докоснете инструмента за пояснения в лентата с инструменти в долната част на екрана. За да използвате пръста си или ако сте включили Избор и превъртане, докоснете бутона Още, след което докоснете Интелигентна анотация.

Как да използвам драсканици със страници?

Добавяне на чертеж

  1. Ако използвате вашия Apple Pencil, просто докоснете мястото на страницата, електронната таблица или плъзнете там, където искате да рисувате.
  2. Ако използвате пръста си или сте активирали Избиране и превъртане (отдолу), докоснете знака плюс в горната част, изберете Медия и изберете Чертеж.

Можете ли да рисувате на страници?

Можете да създадете свои собствени форми от ръка. Щракнете навсякъде на страницата, за да създадете първата точка от персонализираната форма. Преместете показалеца, след това щракнете, за да създадете друга точка; продължете да добавяте толкова точки, колкото искате.

Мога ли да маркирам PDF с молив на Apple?

Можете да анотирате PDF файлове с помощта на Apple Pencil oc Logitech Crayon или с помощта на инструментите за маркиране на iOS, или с едно от многото такива приложения, налични за iOS. Отворете PDF, докоснете иконата за маркиране и нарисувайте. Можете също да подписвате PDF файлове с помощта на тези устройства.

Защо не мога да използвам молива на Apple в бележки?

Въпрос: В: Моливът няма да работи в бележки

Моливът Apple ще работи само на iPad Pro НЕ iPhone. Можете да опитате да изтриете приложението Apple Notes от вашия iPad Pro и да го изтеглите отново от iOS App Store, за да видите дали това решава проблема с приложението Notes с Apple Pencil.

Можете ли да преобразувате почерка на Apple с молив в текст?

С iOS 14 можете да пишете с вашия Apple Pencil във всяко текстово поле. * Можете да конвертирате вашия почерк в текст. И можете да използвате ръчно написан телефонен номер, дата или адрес, сякаш сте го въвели.

Имате ли нужда от молив на Apple за забележителност?

Можете ли да използвате забележимост без молив на Apple? Забележимостта не позволява други Bluetooth стилуси освен писалка за ябълки.

Мога ли да използвам драсканица без молив на Apple?

Scribble е интересна функция, при условие че имате iPad с iPadOS 14 и Apple Pencil. Ако нямате Apple Pencil, дори стилусът Logitech Crayon ще работи. Хубавото на Scribble е, че работи и с текстовия процесор на Apple Pages, който често използвам.

Работи ли драскане с който и да е стилус?

Драскането работи с всеки активен стилус.

MacBook Pro 13 2020 Проблем с Bluetooth свързаност
Как да поправя Bluetooth, който не е наличен на Macbook Pro? Защо устройствата ми за намиране на Bluetooth не са? Защо Bluetooth продължава да прекъсв...
Как да добавите Bluetooth меню към прозореца за вход?
Как да активирам Bluetooth в Windows 10 Щракнете върху иконата на Windows „Меню Старт“ и след това изберете „Настройки.”В менюто Настройки изберете„ У...
Macbook Pro Bluetooth не е наличен след включване на донгъл
Защо Bluetoothът ми не е наличен на моя Macbook Pro? Как да поправя Bluetooth, който не е наличен на моя Mac? Как да накарам Bluetooth dongle да работ...