Приставки

Как да използвам AUNetSend в GarageBand '09

Как да използвам AUNetSend в GarageBand '09

Щракнете двукратно върху която и да е писта за инструменти в GarageBand, за да отворите екрана „Информация за следата“. Изберете допълнителен ефект от областта под "Компресор" (трябва да пише "Няма") Отидете чак до вашите звукови ефекти и трябва да видите "AUNetSend" и "AUNetReceive".

  1. Как да използвам слушалки с GarageBand?
  2. Можете ли да добавите инструменти към GarageBand?
  3. Има ли приставки за GarageBand?
  4. Работят ли приставки Waves в GarageBand?

Как да използвам слушалки с GarageBand?

Отидете на Системни предпочитания > Звук > Изход. Изберете Слушалки като устройство за извеждане на звук. За да тествате звука, отидете на Звукови ефекти и изберете някой от звуковите ефекти. Ако чуете тон в лявата и след това в дясната страна на слушалките, високоговорителите ви работят правилно.

Можете ли да добавите инструменти към GarageBand?

За да добавите своя собствена писта със софтуер, изпълнете следните стъпки: Щракнете върху бутона New Track (който носи знак плюс). GarageBand показва диалоговия прозорец New Track. Щракнете върху иконата Software Instrument и след това щракнете върху Create.

Има ли приставки за GarageBand?

Въпреки че Apple GarageBand за Mac има всякакви вградени инструменти (и по-малък набор от аудио ефекти), той винаги е бил разширяем чрез добавяне на плъгини Audio Unit (AU). ... Някои от приставките включват инсталатор, но за тези, които не го правят, ще трябва да поставите приставката (идентифицирана от .

Работят ли приставки Waves в GarageBand?

След като приключи повторното сканиране, създайте нов проект с поддържана честота на дискретизация, добавете песен и заредете вашите приставки Waves. Ако вашите приставки Waves вече са налични в GarageBand, можете безопасно да изтриете файловете, преместени на вашия работен плот.

Как да преинсталирам драйверите за Bluetooth на Bootcamp Windows
Как да нулирам Bluetooth на моя Mac? Как да рестартирам Bluetooth? Защо изчезнаха настройките ми за Bluetooth? Как да инсталирам ръчно драйвери за Blu...
Как да добавите Bluetooth меню към прозореца за вход?
Как да активирам Bluetooth в Windows 10 Щракнете върху иконата на Windows „Меню Старт“ и след това изберете „Настройки.”В менюто Настройки изберете„ У...
Bluetooth не може да бъде деактивиран [затворен]
Как да принудя Bluetooth да се изключи? Защо не мога да изключа Bluetooth? Защо Bluetooth не се изключва на Mac? Как да принудя Mac да напусне Bluetoo...