Apple

Как да използвам Applescript за изключване на Apple TV в iTunes?

Как да използвам Applescript за изключване на Apple TV в iTunes?
  1. Как да контролирам Apple TV от моя Mac?
  2. Как да спрете iTunes да играе на Apple TV?
  3. Как да скрия своя Apple TV?
  4. Как да поправя Apple TV с iTunes?
  5. Можете ли да контролирате Apple TV без дистанционно?
  6. Мога ли да контролирам Apple TV дистанционно?
  7. Как управлявате музиката с Apple TV?
  8. Има ли Apple TV визуализатор?
  9. Как да показвам музиката си на Apple TV?
  10. Как да скрия съседите на Apple TV?
  11. Трябва ли да използвам VPN с Apple TV?
  12. Може ли Apple TV да се скрие зад телевизора?

Как да контролирам Apple TV от моя Mac?

Контролирайте приложението Apple TV на Mac с iTunes Remote

  1. На вашето iOS или iPadOS устройство отворете приложението Remote.
  2. Направете едно от следните: Ако за първи път използвате iTunes Remote: Докоснете Ръчно свързване. ...
  3. В приложението Apple TV на вашия Mac щракнете върху бутона Remote под Devices в страничната лента, след което въведете 4-цифрения код.

Как да спрете iTunes да играе на Apple TV?

Отидете в itunes и щракнете върху Airplay off, ако използвате иконата Airplay. Ако използвате музикалната икона на Apple TV и споделянето на дома, кликнете върху бутона на вашето сребърно дистанционно управление.

Как да скрия своя Apple TV?

Можете да включите или изключите всеки тип защита, като отворите Настройки > AirPlay. Може да срещнете равнопоставен AirPlay, който позволява на други, които са в непосредствена близост до AirPlay, до Apple TV, без да се налага да влизате във вашата wifi мрежа. В апартаменти и апартаменти това може да включва и съседи.

Как да поправя Apple TV с iTunes?

Свържете единия край на USB-C кабел (продава се отделно) към Apple TV, а другия край към вашия компютър. Отворете iTunes на вашия компютър, изберете Apple TV в списъка Source, след което изберете Restore. Ако това не помогне, свържете се с екипа за поддръжка на Apple TV.

Можете ли да контролирате Apple TV без дистанционно?

Можете да включите Apple TV без дистанционно, просто като го включите - след като бъде включен, той ще се включи автоматично. Ако вашият Apple TV е в режим на заспиване, опитайте да го изключите и включите отново, за да го събудите.

Мога ли да контролирам Apple TV дистанционно?

Използвайте приложението Remote

Инсталирайте безплатното приложение Remote и можете да използвате вашия iPhone, iPad или iPod Touch, за да контролирате Apple TV, стига всичко да е свързано към една и съща Wi-Fi мрежа. След като инсталирате приложението, докоснете бутона Добавяне на Apple TV, за да сдвоите приложението с вашия Apple TV.

Как управлявате музиката с Apple TV?

Направете едно от следните:

  1. При отворен екран „Игра се възпроизвежда“ на Apple TV, плъзнете нагоре до контролите в горната част на екрана; плъзнете наляво и изберете бутона Audio Controls .
  2. Натиснете и задръжте бутона Начало на дистанционното управление Siri, за да отворите Центъра за управление, след което изберете бутона за управление на звука .

Има ли Apple TV визуализатор?

Apple TV не разполага с вграден музикален визуализатор. Тази статия демонстрира как да предавате музикален визуализатор към Apple TV с iOS устройство. Изглежда, че Apple е мислила за почти всичко с новия Apple TV. Операционната система tvOS и App Store предоставят ориентирана към приложения екосистема.

Как да показвам музиката си на Apple TV?

Преглеждайте и възпроизвеждайте музика от библиотеката си

  1. Отворете Music. на Apple TV.
  2. Плъзнете до Библиотека, след което изберете опция в списъка, за да покажете музиката си в категории като Наскоро добавени, Плейлисти, Изпълнители, Албуми, Песни и др.
  3. Изберете песен, за да я пуснете.

Как да скрия съседите на Apple TV?

Как да спра някой от AirPlaying до моя Apple TV?

  1. Отворете приложението Настройки.
  2. Изберете AirPlay & HomeKit.
  3. Изберете Разрешаване на достъп.
  4. Променете настройката от „Всички“ на „Всеки в една и съща мрежа“.

Трябва ли да използвам VPN с Apple TV?

Най-добрата VPN е отговорът. Използването на Apple TV VPN може да ви помогне да избегнете тези геоблокове, но заслужава да се отбележи, че не всяка VPN е съвместима с вашия Apple TV. Ще ви трябва такъв, който поддържа Smart DNS или поне има поддръжка на рутер.

Може ли Apple TV да се скрие зад телевизора?

СКРИТЕ монтирайте Apple TV 4

Apple TV 4 използва Bluetooth връзка, за да комуникира с дистанционното си, което означава, че можете напълно да го скриете в тази стойка зад вашия телевизор и да не се притеснявате да загубите контрол.

Как да премахна „Cycle Tracking“ от моя часовник на Apple?
Как да скриете приложението Cycle Tracking Натиснете Digital Crown, за да видите началния екран. Докоснете и задръжте приложението Cycle Tracking, док...
Как да идентифицирам Bluetooth устройство?
Всяко Bluetooth устройство има уникален 48-битов адрес, често съкратен BD_ADDR. Това обикновено се представя под формата на 12-цифрена шестнадесетична...
Bluetooth аудио заекване
Bluetooth аудио заекването е доста често срещан проблем. ... Изключване и отново включване на Bluetooth. Двойна проверка дали слушалките и устройствот...