Неизвестност

iMessage спря да работи на MacBook Pro [дубликат]

iMessage спря да работи на MacBook Pro [дубликат]
  1. Как да накарам iMessage да работи отново на моя Mac?
  2. Защо iMessage спря да работи на моя Mac?
  3. Можете ли да имате две съобщения на Mac?
  4. Защо копирането и поставянето не работи между Mac и iPhone?
  5. Защо iMessage на моя Mac не се синхронизира с моя iPhone?
  6. Защо не получавам текстови съобщения на моя Mac?
  7. Защо iMessage и FaceTime не работят на Mac?
  8. Как да активирам iMessage на моя Macbook Pro?
  9. Как да разделя акаунтите си в iMessage?
  10. Можете ли да имате 2 акаунта в iMessage?

Как да накарам iMessage да работи отново на моя Mac?

На Mac стартирайте приложението Messages и изберете Preferences в менюто на приложението в горния ляв ъгъл на екрана. Отидете в раздела iMessage и под вашия Apple ID премахнете отметката от Enable this account. Рестартирайте, след това го включете отново.

Защо iMessage спря да работи на моя Mac?

Понякога деактивирането и повторното активиране на iMessage на Mac може да разреши специфични проблеми с iMessage на Mac, ето как да направите това: Отворете приложението „Съобщения“ на Mac. ... Отидете в раздела „iMessage“. Уверете се, че Apple ID е зададен правилно, след това проверете „Enable this account“.

Можете ли да имате две съобщения на Mac?

Не е необходимо да използвате iCloud (или дори да имате iPhone), за да използвате iMessage, но ще ви е необходим Apple ID. ... Ако имате два контакта, като например вашия Apple ID и телефонния ви номер, можете да получавате съобщения и от двата акаунта.

Защо копирането и поставянето не работи между Mac и iPhone?

Трябва да сте активирали Handoff и на двете устройства, за да работи буферът за непрекъснатост. iPhone - отидете на „Настройки > Общ > Предаване “и активирайте опцията. Mac - отидете на „Меню на Apple > Системни предпочитания > Общи “и активирайте опцията„ Разрешаване на предаване между този Mac и вашите iCloud устройства “.

Защо iMessage на моя Mac не се синхронизира с моя iPhone?

На вашия Mac отворете Messages и изберете Messages > Предпочитания > iMessages. Уверете се, че и двете устройства са влезли с един и същ Apple ID. След това, на вашия iPhone, върнете се назад на един екран и проверете Препращане на текстови съобщения, за да сте сигурни, че вашият Mac е избран. Ако е, премахнете избора на вашия Mac и рестартирайте вашия iPhone.

Защо не получавам текстови съобщения на моя Mac?

Уверете се, че вашият Mac е свързан с интернет. За да проверите вашата интернет връзка, опитайте да заредите страница в Safari или друг уеб браузър. Проверете дали датата и часът са зададени правилно на вашия Mac. Уверете се, че сте въвели правилния телефонен номер или имейл адрес за контакта.

Защо iMessage и FaceTime не работят на Mac?

Проверете за софтуер на трети страни

Ако сте инсталирали защитна стена, защита, VPN или друг мрежов софтуер на трети страни, уверете се, че софтуерът не блокира нито един от мрежовите портове, използвани от iMessage и FaceTime. Ако е необходимо, деактивирайте софтуера и опитайте отново да използвате вашия акаунт в iMessage или FaceTime.

Как да активирам iMessage на моя Macbook Pro?

Как да настроите iMessage на Mac

  1. Отворете приложението Messages от лентата с менюта на приложението (наричано още док). ...
  2. Влезте със същия Apple ID, който използвате на вашия iPhone за изпращане на iMessages. ...
  3. В горната лента на менюто щракнете върху „Съобщения“ и изберете „Предпочитания“." ...
  4. Изберете раздела "Акаунти". ...
  5. Поставете отметка в квадратчето до „Активиране на съобщения в iCloud."

Как да разделя акаунтите си в iMessage?

Можете да имате отделни акаунти за покупки в iMessage и iTunes. Наличието на различен акаунт в iMessage няма да повлияе на закупените от вас приложения. За да промените акаунта в iMessage, отидете в Настройки -> Съобщения -> Изпрати & Получавайте. Докоснете името на текущия си акаунт, за да го промените.

Можете ли да имате 2 акаунта в iMessage?

Можете да добавите втори телефонен номер на iPhone към iPad - влезте във втория iPhone с вашия Apple ID и отидете на iMessage и изберете „използвайте iMessage с моя Apple ID“. Телефонният номер на втория iPhone ще се появи на iPad.

MacBook Bluetooth няма да се включи
Защо Bluetooth не се включва на моя Mac? Как да нулирате Bluetooth на Mac? Как да включите Bluetooth на заключен Mac? Как да поправя Bluetooth, който ...
Как да върнете устройството на MacBook Air с Bluetooth? [дубликат]
Как да отмените Bluetooth устройство на Mac? Как да върнете Bluetooth устройство, което сте премахнали? Как да свържа отново Bluetooth устройство в мо...
Как да премахнете Bluetooth устройство, като щракнете върху „x“, когато няма „x“?
Как да принудя Bluetooth устройство да се изтрие? Как да принудя моя Mac да премахне Bluetooth устройство? Как да премахна устройство от моя Bluetooth...