Спри се

Инсталаторът постоянно работи на MacBook Pro

Инсталаторът постоянно работи на MacBook Pro
  1. Как да спра да работи инсталационната програма на Mac?
  2. Как виждате какви инсталатори използват Mac?
  3. Как да спра Macintosh HD да се инсталира?
  4. Как да разбера какво забавя моя Mac?
  5. Как да изключа ръчно своя Mac?
  6. Как да спра на Macbook Pro да се актуализира в процес?

Как да спра да работи инсталационната програма на Mac?

1) Command-Option-Esc ще отвори прозореца Force Quit. Изберете инсталатора и излезте. 2) Отворете Monitor Monitor в Applications / Utilities. В горната част на прозореца на Activity Monitor намерете инсталатора, след което щракнете върху червената икона, за да прекратите процеса.

Как виждате какви инсталатори използват Mac?

Монитор на активността

  1. Отворете нов прозорец на Finder и щракнете върху опцията "Applications" в лявата част на прозореца.
  2. Намерете и отворете папката "Помощни програми".
  3. Щракнете двукратно върху приложението "Activity Monitor".
  4. Прегледайте отворените процеси на вашия Macbook в колоната „Име на процеса“.

Как да спра Macintosh HD да се инсталира?

Ако искате да спрете изтеглянето, можете да кликнете върху x, който се появява до лентата, която показва напредъка на изтеглянето, както е показано на екранната снимка по-долу. Преди Mojave, може да успеете да коригирате заседнала актуализация, като отидете в Mac App Store, намерите софтуера, който изтегляте, и натиснете Option / Alt.

Как да разбера какво забавя моя Mac?

Activity Monitor показва приложенията, които ви забавят

Activity Monitor е вграден в MacOS и може да бъде намерен в Приложения > Помощни програми. Когато за първи път отворите Activity Monitor, ще бъде избран раздел CPU. Ще видите списък с изпълнявани приложения и процеси и на всеки няколко секунди списъкът ще се пренареди.

Как да изключа ръчно своя Mac?

Натиснете и задръжте бутона за захранване, за да принудите вашия Mac да се изключи. Можете също така да принудите да изключите вашия Mac, като натиснете комбинацията Control + Option + Command + Eject.

Как да спра на Macbook Pro да се актуализира в процес?

Ако отидете на Software Update в System Preferences, трябва да има начин да спрете актуализацията. Ако преместите курсора в края на лентата за напредък за актуализация, ще се появи X, където можете да го отмените.

Не мога да поддържам Bluetooth връзка между стария MacBook и новия iPhone, защото стандартът се е променил толкова много за 8 години?
Защо iPhone продължава да прекъсва връзката с Bluetooth? Защо Bluetooth продължава да прекъсва връзката с iOS 14? Прави ли iOS 14.3 отстранете проблем...
Bluetooth аудиото е накъсано / заекващо на Macbook Pro (Mojave), но не и на iPhone
Защо Bluetooth аудиото е накъсано? Как да поправите Bluetooth прекъснат звук? Как да поправя забавянето на Bluetooth на моя Mac? Защо Bluetoothът ми п...
Какъв Bluetooth аудио кодек използва iOS за Airpods?
Безжичните слушалки AirPods, AirPods Pro, AirPods Max и Beats използват Bluetooth кодек Apple AAC, за да осигурят отлично качество на звука. Bluetooth...