Apple

iOS използвайте отделен Apple ID за Apple Music

iOS използвайте отделен Apple ID за Apple Music

Изберете менюто на Apple  > Системни предпочитания. Щракнете върху Семейно споделяне, след това върху Детайли до вашето име под списъка с членове на семейството. Щракнете върху бутона Промяна до Покупки и Музикален акаунт. Въведете Apple ID и паролата, които искате да използвате.

  1. Можете ли да използвате отделен Apple ID за музика на Apple?
  2. Можете ли да влезете в друг акаунт на Apple Music?
  3. Мога ли да имам 2 Apple ID на моя iPhone?
  4. Мога ли да се обединя с Apple ID акаунти?
  5. Как да споделя моя акаунт в Apple Music?

Можете ли да използвате отделен Apple ID за музика на Apple?

Технически можете да използвате един Apple ID за извършване на покупки и регистрация за услуги на Apple като Apple Music и Apple TV + и втори Apple ID за синхронизиране на съдържание и данни между iCloud, като Messages, Photos, Notes и backups.

Можете ли да влезете в друг акаунт на Apple Music?

Всичко трябва да е обвързано с вашия идентификатор на ябълка, но ако отидете в настройките>Музика>Home Sharing в долната част можете да влезете в друг акаунт. Трябва да влезете със същия Apple Id, който сте използвали на стария телефон в iTunes & Магазини за приложения и към iCloud, за да се прехвърли абонаментът.

Мога ли да имам 2 Apple ID на моя iPhone?

Можете да зададете две идентификатори на Apple за две различни услуги (т.е.д. един за iCloud и един за iTunes и App Store), можете също така да имате разрешени предишни покупки на стари Apple ID, които могат да получат случайни изскачащи прозорци за влизане в стар Apple ID или Apple ID на приятел.

Мога ли да се обединя с Apple ID акаунти?

Стъпка 2: Влезте с друг Apple ID

Стартирайте приложението Настройки на вашия iPhone или iPad. Докоснете Влезте в своя iPhone (или iPad). ... Въведете паролата, свързана с различния Apple ID. Докоснете Merge, ако искате да обедините данните на вашия iPhone с акаунта iCloud, свързан с различния Apple ID.

Как да споделя моя акаунт в Apple Music?

Поканете хората да се присъединят към вашата семейна група и да споделят вашия абонамент

  1. На вашето устройство с Android отворете приложението Apple Music.
  2. Докоснете бутона Още .
  3. Докоснете Акаунт.
  4. Докоснете Управление на семейството.
  5. Докоснете Добавяне на член на семейството.
  6. Въведете име или имейл адрес.
  7. Докоснете Изпрати.

Bluetooth високоговорителите събуждат моя MacBook
Как да спра на Bluetooth високоговорителя да заспи? Как да спра Bluetooth клавиатурата ми да не заспива Mac? Как да накарам моя Mac да възпроизвежда з...
Bluetooth не може да бъде деактивиран [затворен]
Как да принудя Bluetooth да се изключи? Защо не мога да изключа Bluetooth? Защо Bluetooth не се изключва на Mac? Как да принудя Mac да напусне Bluetoo...
Поведение на iPhone при свързване с Bluetooth устройства
Има ли Apple проблеми с Bluetooth? Как да спра iPhone да не търси Bluetooth на други устройства? Безопасен ли е Bluetooth на iPhone? Колко Bluetooth у...