Неизвестност

Запитване за iMessage на iPod и iPhone

Запитване за iMessage на iPod и iPhone
  1. Работи ли iMessage на iPod touch?
  2. Защо iMessage не работи на iPod?
  3. Как поправяте iMessage на iPod touch?
  4. Какво се случва, ако използвам своя Apple ID за iMessage?
  5. Можете ли да пишете на iPod touch без WIFI?
  6. Защо телефонният ми номер не работи за iMessage?
  7. Защо моите iMessages изпращат зелено?
  8. Защо получавам само някои текстове на моя iPhone?
  9. Как да настроя iMessage?
  10. Може да получава, но не може да изпраща текстови съобщения?
  11. Как проверявате iMessage?

Работи ли iMessage на iPod touch?

В приложението Messages можете да изпращате текстове на iMessage през Wi-Fi на хора, които използват iPhone, iPad, iPod touch или Mac.

Защо iMessage не работи на iPod?

Отидете в Настройки > Съобщения и изключете iMessage. Рестартирайте устройството си и след това се върнете към същите настройки и включете отново iMessage. Ако това не свърши работа, опитайте да излезете от iMessage и след това да влезете отново с вашия Apple ID. Отидете в Настройки > Съобщения > Изпрати & Получавайте.

Как поправяте iMessage на iPod touch?

Изключете и рестартирайте iMessage и FaceTime

  1. Отидете в Настройки > Съобщения и изключете iMessage.
  2. Отидете в Настройки > FaceTime и изключете FaceTime.
  3. Рестартирайте устройството си: iPhone. Ай Пад. iPod touch.
  4. Включете отново iMessage и FaceTime.

Какво се случва, ако използвам своя Apple ID за iMessage?

Ако влезете в iMessage със същия Apple ID на всичките си устройства, всички съобщения, които изпращате и получавате на iPhone, се появяват и на другите ви устройства на Apple. Изпратете съобщение от кое устройство е най-близо до вас или използвайте Handoff, за да започнете разговор на едно устройство и да го продължите на друго.

Можете ли да пишете на iPod touch без WIFI?

Въпреки че може да можете да отворите приложение за текстови съобщения на iPod Touch, без да имате Wi-Fi връзка, за да изпращате или получавате съобщения, трябва да сте свързани с интернет. ...

Защо телефонният ми номер не работи за iMessage?

Трябва да имате активен клетъчен план на вашето устройство и да можете да изпращате и получавате текстови съобщения. Ако нямате клетъчно покритие, изобщо нямате клетъчен план или по някаква причина имате блокиран SMS в акаунта си, няма да можете да използвате телефонния си номер за iMessage или FaceTime, тъй като Apple не може да помогне.

Защо моите iMessages изпращат зелено?

Ако вашите iPhone съобщения са зелени, това означава, че те се изпращат като SMS текстови съобщения, а не като iMessages, които се появяват в синьо. iMessages работят само между потребители на Apple. Винаги ще виждате зелено, когато пишете на потребители на Android или когато не сте свързани с интернет.

Защо получавам само някои текстове на моя iPhone?

На iPhone отидете в Настройки > Съобщения > Изпрати & Получавайте. Уверете се, че Apple ID в горната част на екрана е същият Apple ID, който използвате за iMessage на другите си устройства. Добавете чек към вашия телефонен номер и имейл адрес, за да можете да бъдете достигнати от iMessage и на двете.

Как да настроя iMessage?

Как да активирам iMessage на iPhone

  1. В Настройки превъртете, докато намерите „Съобщения“ и докоснете. В Настройки намерете Съобщения. ...
  2. В горната част на екрана намерете iMessage. В горната част намерете превключвателя iMessage. ...
  3. Ако плъзгачът вдясно е зелен, iMessage вече е активиран. Ако не, докоснете плъзгача, за да активирате iMessage.

Може да получава, но не може да изпраща текстови съобщения?

Ако вашият Android не изпраща текстови съобщения, първото нещо, което трябва да направите, е да се уверите, че имате достоен сигнал - без клетъчна или Wi-Fi свързаност тези текстове не отиват никъде. Мекото нулиране на Android обикновено може да поправи проблем с изходящи текстове или можете също да принудите нулиране на цикъла на захранване.

Как проверявате iMessage?

Отидете на General > Нулиране > Нулирайте мрежовите настройки. След като iPhone е отворен. Отидете в Настройки > Съобщения>Включете iMessage. Това ще разпознае новата SIM и ще я провери.

Bluetooth / WiFi не може да се изключи в Центъра за управление на iOS 13.4.1
Как да изключа WIFI контролния център iOS 13? Как да изключа WIFI и Bluetooth контролния център? Как да изключа Bluetooth на контролния център на iPho...
Защо изходът ми на blutooth звучи зле, когато входът е включен?
Това се случва, защото Bluetooth има два режима един за слушане на по-висококачествен звук и друг за слушане и говорене през микрофона. Когато Bluetoo...
Как да отговорите на смарт телефон от множество Bluetooth слушалки
Могат ли две Bluetooth слушалки да се свържат с един телефон? Мога ли да свържа две Bluetooth слушалки към моя телефон с Android? Мога ли да свържа ед...