Обаждания

Възможно ли е да пренасочвам повикванията си от iPhone през моята звукова система MacBook Pro?

Възможно ли е да пренасочвам повикванията си от iPhone през моята звукова система MacBook Pro?
  1. Как да синхронизирам обажданията си от iPhone с моя Mac?
  2. Мога ли да осъществявам телефонни обаждания от моя Macbook Pro?
  3. Мога ли да осъществявам телефонни обаждания от моя Mac?
  4. Как да синхронизирам iPhone и Mac FaceTime?
  5. Как да активирам телефонни обаждания на моя Macbook?
  6. Защо моите iMessages не се синхронизират между iPhone и Mac?
  7. Как да осъществявам wifi разговори от моя Macbook Pro?
  8. Защо не получавам обаждания на моя Mac?
  9. Мога ли да използвам WhatsApp на моя macbook pro?
  10. Как мога да се обадя от моя Mac без моя iPhone?
  11. Можете ли да FaceTime на Mac без iPhone?
  12. Как да се обадя от моя macbook air?

Как да синхронизирам обажданията си от iPhone с моя Mac?

На вашия iPhone отидете в Настройки > Телефон > Обаждания на други устройства, след това включете Разрешаване на повиквания на други устройства. На вашия iPad или iPod touch отидете в Настройки > FaceTime, след това включете Обаждания от iPhone. На вашия Mac отворете приложението FaceTime, след което изберете FaceTime > Предпочитания. Щракнете върху Настройки, след което изберете Повиквания от iPhone.

Мога ли да осъществявам телефонни обаждания от моя Macbook Pro?

За да използвате вашия Mac за телефонни разговори, ще трябва да влезете в iCloud и FaceTime със същия Apple ID на вашия Mac и iPhone. ... На вашия Mac отворете приложението FaceTime и отидете на FaceTime > Предпочитания и поставете отметка в квадратчето за разговори от iPhone.

Мога ли да осъществявам телефонни обаждания от моя Mac?

Обаждайте се от приложения на вашия Mac

В приложението FaceTime на вашия Mac влезте и се уверете, че FaceTime е включен. Настройте вашия iPhone и Mac за телефонни разговори, ако още не сте го направили. ... Можете също да щракнете върху Аудио, за да видите миналите си телефонни разговори. Ако настроите RTT телефонни разговори, можете да изберете да осъществите RTT повикване.

Как да синхронизирам iPhone и Mac FaceTime?

Ще използвате това меню, за да активирате обаждания на други устройства и Wi-Fi разговори.

  1. На вашия Mac отворете приложението FaceTime.
  2. Кликнете върху „FaceTime“ в лентата с менюта в горната част на екрана и изберете „Preferences“ от падащите опции.
  3. Изберете „Настройки“ в изскачащия прозорец.
  4. Поставете отметка в квадратчето до „Обаждания от iPhone“

Как да активирам телефонни обаждания на моя Macbook?

Настройте вашия iPhone и Mac

Сега вземете своя iPhone и отидете на „Настройки > Телефон > Обаждания на други устройства “, след това включете„ Разрешаване на обаждания на други устройства.“На вашия Mac отворете приложението FaceTime, след което изберете„ FaceTime > Предпочитания.“Щракнете върху„ Настройки “, след което изберете„ Обаждания от iPhone.”

Защо моите iMessages не се синхронизират между iPhone и Mac?

На вашия Mac отворете Messages и изберете Messages > Предпочитания > iMessages. Уверете се, че и двете устройства са влезли с един и същ Apple ID. След това, на вашия iPhone, върнете се назад на един екран и проверете Препращане на текстови съобщения, за да сте сигурни, че вашият Mac е избран. Ако е, премахнете избора на вашия Mac и рестартирайте вашия iPhone.

Как да осъществявам wifi разговори от моя Macbook Pro?

Ако бъдете попитани, включете Wi-Fi разговорите. На вашия Mac: Отворете FaceTime, след което изберете FaceTime > Предпочитания > Настройки. Изберете „Обаждания от iPhone.”Ако се появи бутон за надстройка до Wi-Fi повикване, щракнете върху него, след което следвайте инструкциите.

Защо не получавам обаждания на моя Mac?

Затворете FaceTime, рестартирайте приложението и докоснете бутона Включване, за да активирате отново FaceTime. Можете също да отидете на FaceTime (в лентата с менюта) > Предпочитания > Включете FaceTime, за да активирате отново услугата. Следвайте някой от методите, споменати по-горе, и FaceTime повикванията вече трябва да бъдат синхронизирани едновременно с вашия Mac.

Мога ли да използвам WhatsApp на моя macbook pro?

Отворете браузър на вашия Mac и отидете до уебсайта WhatsApp Web. Като алтернатива стартирайте WhatsApp Desktop за macOS или приложение за поддържане на WhatsApp на трета страна. Стартирайте WhatsApp на вашия iPhone.

Как мога да се обадя от моя Mac без моя iPhone?

Ако нямате iPhone, можете да опитате да използвате VoIP програма като Skype, за да осъществявате клетъчни телефонни разговори от вашия Mac. Ще трябва да платите номера си, но в противен случай ще останете само да се обаждате на други потребители на Apple.

Можете ли да FaceTime на Mac без iPhone?

FaceTime е вграденото приложение на Apple за видео и аудио разговори. Той се сдвоява с вашия iPhone и ви позволява да осъществявате телефонни разговори на macOS. Нямате нужда от iPhone, за да осъществявате обаждания с FaceTime (или дори да използвате iMessage), но ще ви е необходим, за да осъществявате повиквания от телефонен номер.

Как да се обадя от моя macbook air?

Обаждайте се от приложения на вашия Mac

  1. FaceTime: Въведете телефонен номер в полето в горната част на прозореца FaceTime (може да се наложи да натиснете Return), след това щракнете върху бутона Audio (или използвайте Touch Bar). ...
  2. Контакти: Изберете контакт, преместете показалеца върху телефонен номер, след което щракнете върху бутона Телефон .

Как да върнете устройството на MacBook Air с Bluetooth? [дубликат]
Как да отмените Bluetooth устройство на Mac? Как да върнете Bluetooth устройство, което сте премахнали? Как да свържа отново Bluetooth устройство в мо...
Bluetooth не може да бъде деактивиран [затворен]
Как да принудя Bluetooth да се изключи? Защо не мога да изключа Bluetooth? Защо Bluetooth не се изключва на Mac? Как да принудя Mac да напусне Bluetoo...
Искам да възстановя устройство, което преди това избрах, да забрави устройството на Bluetooth
Как да забравя устройство с Bluetooth? Как забравяте Bluetooth устройство на iPhone? Как да намеря своето Bluetooth устройство, което съм забравил? Ка...