Изтегли

OSX Mavericks не се изтегля от Mac App Store (Lion)

OSX Mavericks не се изтегля от Mac App Store (Lion)
  1. Защо не мога да изтегля приложения от App Store на моя Mac?
  2. Защо моят Mac не изтегли новата операционна система?
  3. Как да изтегля Mountain Lion на моя Mac?
  4. Защо не ми позволява да изтегля приложение?
  5. Защо приложенията ми не се актуализират на Mac?
  6. Може ли Mac да е твърде стар за актуализация?
  7. Не може да се изтегли macOS Catalina от App Store?
  8. Защо не мога да актуализирам своя Mac до Catalina?
  9. Как да инсталирам Lion на Old Mac?
  10. Мога ли все още да изтегля macOS Catalina?

Защо не мога да изтегля приложения от App Store на моя Mac?

Излезте от App Store на вашия Mac (лента с менюта >  > App Store, след това Store > Отписване). Рестартирайте вашия Mac. Отворете отново App Store и влезте отново с вашия Apple ID (Store > Впиши се).

Защо моят Mac не изтегли новата операционна система?

Ако функцията за актуализация на софтуера на Apple не изтегля автоматично актуализации на вашия Mac, можете ръчно да опитате да изтеглите актуализацията или да изтеглите самостоятелен инсталатор на актуализация от Apple. Ако приложението за актуализация е повредено, нулирайте вашия Mac или преинсталирайте операционната система, за да поправите програмата.

Как да изтегля Mountain Lion на моя Mac?

Закупуване и изтегляне на Mountain Lion

Просто стартирате приложението Mac App Store, щракнете върху банера OS X Mountain Lion на главната страница на магазина (или потърсете Mountain Lion или щракнете върху тази директна връзка), щракнете върху $ 19.99 в горната част на екрана, след което щракнете върху бутона Buy App, който се появява.

Защо не ми позволява да изтегля приложение?

Ако все още не можете да изтеглите, след като изчистите кеша & данни на Play Store, рестартирайте устройството си. Натиснете и задръжте бутона за захранване, докато се появи менюто. Докоснете Изключване или Рестартиране, ако това е опция. Ако е необходимо, натиснете и задръжте бутона за захранване, докато устройството ви се включи отново.

Защо приложенията ми не се актуализират на Mac?

Изтрийте приложението и след това опитайте да го инсталирате отново.

Възможно е приложението или инсталаторът на приложение да се е повредил и затова вашият Mac няма да го инсталира или актуализира. Единственият лек за това е да премахнете приложението изцяло от машината си и да го изтеглите отново от нулата. Плъзнете приложенията в кошчето, за да ги изтриете.

Може ли Mac да е твърде стар за актуализация?

Apple заяви, че ще работи щастливо в края на 2009 г. или по-късно MacBook или iMac или 2010 г. или по-късно MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini или Mac Pro. Ако се поддържа Mac, прочетете: Как да актуализирате до Big Sur. Това означава, че ако вашият Mac е по-стар от 2012 г., той официално няма да може да стартира Catalina или Mojave.

Не може да се изтегли macOS Catalina от App Store?

Изтрийте ги, след това рестартирайте вашия Mac и опитайте да изтеглите macOS Catalina отново. И ако това не работи, опитайте да отворите App Store и да кликнете върху „Преглед на моя акаунт“, за да видите дали има нещо в раздела „Незавършени изтегляния“. Може да можете да рестартирате изтеглянето от там.

Защо не мога да актуализирам своя Mac до Catalina?

Инсталацията на macOS Catalina също може да се провали, ако нямате достатъчно място за съхранение на вашия Mac. Ако имате този проблем, може да получите съобщение за грешка с надпис „macOS не може да бъде инсталиран на вашия компютър. Няма достатъчно свободно място на Macintosh HD за инсталиране.

Как да инсталирам Lion на Old Mac?

Процесът на изтегляне от Mac App Store също създаде икона за инсталиране на Mac OS X Lion във вашата Dock.

  1. Щракнете върху иконата на Dock на инсталатора на Lion (или щракнете двукратно върху приложението Install Mac OS X Lion в папката Applications), за да стартирате процеса на инсталиране на Lion.
  2. Щракнете върху Продължи в прозореца, който се отваря.

Мога ли все още да изтегля macOS Catalina?

Само имайте предвид, че Apple пуска само кръпки за сигурност за най-новата операционна система плюс двете предишни, което означава, че следните операционни системи са защитени чрез: macOS 11 Big Sur: 2023. macOS 10.15 Каталина: 2022.

MacBook Bluetooth няма да се включи
Защо Bluetooth не се включва на моя Mac? Как да нулирате Bluetooth на Mac? Как да включите Bluetooth на заключен Mac? Как да поправя Bluetooth, който ...
Как да върнете устройството на MacBook Air с Bluetooth? [дубликат]
Как да отмените Bluetooth устройство на Mac? Как да върнете Bluetooth устройство, което сте премахнали? Как да свържа отново Bluetooth устройство в мо...
Macbook Pro 15 2017 bluetooth се свързва отново, когато е свързана мишка
Защо Bluetooth продължава да прекъсва връзката на моя Macbook Pro? Защо Bluetooth на моя Mac продължава да прекъсва връзката? Как да поправя забавянет...