Дракон

Стартиране на Dragon Naturally Speaking на MacBook Pro

Стартиране на Dragon Naturally Speaking на MacBook Pro
  1. Dragon Naturally Speaking работи ли с Mac?
  2. Можете ли да използвате Dragon на MacBook?
  3. Как да инсталирам Dragon Dictation на моя Mac?
  4. Мога ли да диктувам на моя MacBook Pro?
  5. Заслужава ли си Dragon Naturally Speaking?
  6. Колко е Dragon Naturally Speaking?
  7. Има ли приложение за диктовки за Mac?
  8. Работят ли AirPods с Dragon Dictate?
  9. Кой е най-добрият софтуер за медицинска диктовка?
  10. Кой е най-добрият софтуер за разпознаване на глас за Mac?
  11. Какво представлява клавишът Fn на Mac?
  12. Защо има икона на микрофон на моя Mac?

Dragon Naturally Speaking работи ли с Mac?

Имате опцията да използвате: Микрофони, вградени във всички компютри MacBook, MacBook Air, MacBook Pro и iMac: Можете да диктувате документи и да произнасяте команди директно на вашия Mac, без да използвате слушалки за оптимална гъвкавост и удобство.

Можете ли да използвате Dragon на MacBook?

Диктувайте по всяко време и навсякъде

Интегрирайте се с решението за диктовки от професионален клас, Dragon Anywhere за iOS и Android и диктувайте и редактирайте документи, където и да ви отведе работата.

Как да инсталирам Dragon Dictation на моя Mac?

Проверете дали OS X разпознава микрофона ви, като отидете на звуковия панел в System Preferences. Поставете DVD във вашия Mac. OS X автоматично ще отвори DVD. Щракнете двукратно върху файла “Install Dragon Dictate”, за да започнете инсталацията.

Мога ли да диктувам на моя MacBook Pro?

На вашия Mac изберете менюто на Apple > Системни предпочитания, щракнете върху Клавиатура, след това върху Диктовка. Щракнете върху изскачащото меню под иконата на микрофона, след което изберете микрофона, който искате да използвате за диктовка на клавиатурата. Ако изберете Автоматично, вашият Mac слуша устройството, което най-вероятно ще използвате за диктовка на клавиатурата.

Заслужава ли си Dragon Naturally Speaking?

Да, Dragon NaturallySeaking си струваше труда за по-бързо писане. Преди няколко седмици се върнах в Dragon NaturallySpeaking - успокоен от няколко книги, че мога да повиша точността на разпознаването на речта си, ако наистина се опитам. И преди бях използвал Дракон, когато ме боли ръката. Дракон се качи твърде много.

Колко е Dragon Naturally Speaking?

139 долара.99 & Безплатна доставка.

Има ли приложение за диктовки за Mac?

Apple Dictation е роден безплатен софтуер за диктовки за Mac и iOS устройства, работещ под по-широката функционалност на Apple Voice Control. Той работи във всички текстови редактори, месинджъри и основно във всяка програма, където е възможно да пишете.

Работят ли AirPods с Dragon Dictate?

Използване на AirPods в Dragon

Бих могъл да избера AirPods като свой източник на диктовка / микрофон без никакви проблеми. Продължих да създавам своя потребителски профил и започнах да диктувам празен документ на Microsoft Word. Изглеждаше много обещаващо: резултатите от разпознаването бяха чудесни и бях много развълнуван.

Кой е най-добрият софтуер за медицинска диктовка?

Dragon Anywhere ви позволява да диктувате и редактирате документи с глас на вашето iOS или Android мобилно устройство бързо и точно, така че можете да останете продуктивни навсякъде, където отидете.

Кой е най-добрият софтуер за разпознаване на глас за Mac?

Ето тогава нашата селекция от най-добрия софтуер за диктовки за Mac от 2021 г. по ред на класиране.

Какво представлява клавишът Fn на Mac?

Използвайте стандартни функционални клавиши

За да използвате стандартните функционални клавиши, задръжте функционалния бутон (Fn) / глобус, когато натискате функционален клавиш. Например, натискането на Fn и F12 (икона на високоговорител) изпълнява действието, присвоено на клавиша F12, вместо да повиши силата на звука на високоговорителите.

Защо има икона на микрофон на моя Mac?

Когато Гласовият контрол е активиран, виждате екранен микрофон, представляващ микрофона, избран в предпочитанията за Гласов контрол. За да спрете гласовия контрол на пауза и да го спрете да слуша, кажете „Отидете в сън“ или щракнете върху Sleep. За да възобновите гласовия контрол, кажете или щракнете върху „Събуди се.”

Как да идентифицирам Bluetooth устройство?
Всяко Bluetooth устройство има уникален 48-битов адрес, често съкратен BD_ADDR. Това обикновено се представя под формата на 12-цифрена шестнадесетична...
Има ли известен проблем с MacBooks и Bluetooth, които се рестартират от време на време?
Защо Bluetooth продължава да прекъсва връзката на Mac? Защо Bluetooth продължава да прекъсва връзката? Как да разберете кога вашият Macbook умира? Как...
Телефонът ми ми дава такса за зареждане на моите Bluetooth слушалки, защо да не използвам моя Mac? [дубликат]
Защо моите Bluetooth слушалки не се свързват с моя Macbook? Можете ли да свържете Bluetooth слушалки към macbook? Как да свържа безжичните си слушалки...