Компилация

Премахване на отметката от „част от компилация“ за множество елементи в iTunes?

Премахване на отметката от „част от компилация“ за множество елементи в iTunes?
  1. Как да спра iTunes да разделя албумите за компилация?
  2. Как да комбинирам албуми за компилация в iTunes?
  3. Какво означава компилация в iTunes?
  4. Как да намеря компилации в iTunes?

Как да спра iTunes да разделя албумите за компилация?

Всички отговори

  1. В раздела Информация задайте албума Изпълнител. За компилации използвайте Различни изпълнители и след това в раздела Опции задайте Част от компилация на Да.
  2. За албум с няколко диска използвайте едно и също заглавие на албума за всеки диск и задайте правилни стойности на X на Y на диска.

Как да комбинирам албуми за компилация в iTunes?

Задаването на албум като компилация - или не - е лесно да се направи. Изберете всички негови записи, след това натиснете Command-I и щракнете върху раздела Опции. Изберете Да или Не от менюто Част от компилация, след което щракнете върху OK.

Какво означава компилация в iTunes?

Компилацията е албум от куп различни изпълнители като поредицата "Now That What I Call Music" или понякога албум "Greatest Hits". Може да се използва и ако изпълнител има албум с куп различни гостуващи изпълнители.

Как да намеря компилации в iTunes?

Във File Explorer или Finder ще видите албума, изброен в папката Compilations, ако iTunes го организира по този начин. Ако използвате Windows, отидете в папката Music под iTunes Media във File Explorer. Потребителите на Mac трябва да отидат в папката „Музика“ под „Мултимедия във Finder“.

Не мога да включа Bluetooth в моя MacBook Pro
Как да нулирате Bluetooth модула на вашия Mac Задържайки бутоните Shift + Option (Alt) на клавиатурата на вашия Mac, щракнете върху символа Bluetooth ...
MacBook Bluetooth няма да се включи
Защо Bluetooth не се включва на моя Mac? Как да нулирате Bluetooth на Mac? Как да включите Bluetooth на заключен Mac? Как да поправя Bluetooth, който ...
Какви Bluetooth профили са налични за връзки за слушалки на iPhone и iPad?
Профил за свободни ръце с 2 отговора (HFP 1.7) Профил за достъп до телефонен указател (PBAP 1.2) Разширен профил за разпространение на звук (A2DP 1.3)...